Naslovnica Monaštvo Skip Navigation Links
Sv. BenediktExpand Sv. Benedikt
Skip Navigation Links
SamostaniExpand Samostani
Naša izdanja Foto galerija Linkovi Kontakt
我以前是那样的,后来才注意到丰胸产品。我先天性发育不太好,因为胸部只有小b杯,所以结婚的时候特别是美女喜欢穿那种瘦小的内衣产后丰胸。时间久了,胸口不大,反而变小了,结婚生下宝宝,喂了一年左右。断奶后,胸部过于收缩粉嫩公主酒酿蛋 ,原本没什么胸部的是a杯而不满。因为胸痛频繁到医院检查,有轻微乳腺增生,医生说我长期穿着内衣也有很大影响丰胸粉嫩公主酒酿蛋,提醒姐妹们注意,不要挤压胸部。
 
  Zadar - Monaško posvećenje koludrice Marije Skolastike Bešker
22.12.2014.  

U ponedjeljak, 8. prosinca 2014., na svetkovinu Bezgrješne, koludrica Marija Skolastika Bešker zauvijek je posvećena Gospodinu u monaškom životu. Svečano euharistijsko slavlje s obredom posvećenja koludrice predvodio je o. Jeronim Marin, prior Ćokovca, uz koncelebrante: fra Iliju Vrdoljaka, provincijala Franjevačke provincije sv. Ćirila i Metodija, fra Daroslava Miklaušića, misionara Hrvatske katoličke misije u Beču, fra Miroslava Baruna, franjevca trećoredca, gvardijana Samostana sv. Mihovila, te don Čedomila Šuprahu, rektora Sjemeništa „Zmajević“. Ceremonijar je bio don Dario Tičić, župnik Belafuže. U misnom je slavlju, osim kora koludrica, sudjelovao i zbor Osnovne glazbene škole sv. Benedikta te skupina djece iz Dječjeg vrtića Golubica.
Iz samostanskog klaustra, uz Kolomanov zvonik, preko Trga opatice Čike krenula je procesija predvođena križem i upaljenim svijećama u crkvu sv. Marije koja je bila svečano urešena za duhovne zaruke. Za to je vrijeme zbor OGŠ sv. Benedikta pjevao ulaznu pjesmu. Marija Skolastika također je nosila upaljenu svijeću, znak spremnosti za ulazak na svadbu, a neposredno su je pratile četiri djevojčice vrtićke dobi u liku anđelčića kojima su nedostajala samo krila, a uloga im je bila dodavanje znakova zavjetovanja.
Marija Skolastika Bešker očitovala je svoju volju da slijedi Krista Zaručnika po Pravilu sv. oca Benedikta u Samostanu sv. Marije. Vječne je zavjete položila u ruke časne majke M. Anastazije Čizmin te primila znakove zavjetovanja prema obredniku monaškog posvećenja i običaju samostana: prsten, koprenu, kornu haljinu, Časoslov, Pravilo i vijenac. Nakon svečanog blagoslova na završetku obreda i čestitke koju je novoposvećenici uputila kandidatica Danijela Lužija, opatica je pozvala sve nazočne da pristupe u kapitularnu dvoranu, čestitaju novoposvećenici, prime spomen-obilježja i pridruže se koludricama u klaustru na produženom zajedničkom slavlju. Za vrijeme druženja razlijegale su se radosne pjesme kao što je „Ovo je dan što ga učini Gospodin, kličimo i radujmo se njemu...“ i „Zahvaljujte Gospodinu jer je dobar, jer je vječna ljubav njegova...“, a druženje je potrajalo do završetka svečanog ručka.
 
  Povratak na popis novosti

Povratak na naslovnicu