Naslovnica Monaštvo Skip Navigation Links
Sv. BenediktExpand Sv. Benedikt
Skip Navigation Links
SamostaniExpand Samostani
Naša izdanja Foto galerija Linkovi Kontakt
我以前是那样的,后来才注意到丰胸产品。我先天性发育不太好,因为胸部只有小b杯,所以结婚的时候特别是美女喜欢穿那种瘦小的内衣产后丰胸。时间久了,胸口不大,反而变小了,结婚生下宝宝,喂了一年左右。断奶后,胸部过于收缩粉嫩公主酒酿蛋 ,原本没什么胸部的是a杯而不满。因为胸痛频繁到医院检查,有轻微乳腺增生,医生说我长期穿着内衣也有很大影响丰胸粉嫩公主酒酿蛋,提醒姐妹们注意,不要挤压胸部。
 
  Zadar - Prvi zavjeti Marije Danijele Lužija
27.12.2015.  

27. prosinca 2015. godine, na blagdan Svete obitelji, na svetoj misi u 8:30 u crkvi sv. Marije, našoj zajednici pridružila se novakinja Marija Danijela Lužija primivši prve zavjete. Ona je svoj novicijat započela na isti blagdan godinu dana ranije. Sestra Danijela dolazi iz Makarske.

Svetu misu s obredom prvih zavjeta predvodio je o. Bernard Rubinić. Spominjući se Benediktova gesla „Ora et labora… da se u svemu slavi Bog“, naglasio je da život u redovništvu treba imati „oba vesla“ kako bi se došlo do određenog cilja. Kao vrhunac duhovnog poziva istaknuo je uzajamnu ljubav i zajedništvo. U svojoj propovijedi osvrnuo se na potrebe duhovnih zvanja današnjice te nam preporučio u molitve sve obitelji i redovničke zajednice.

M. Danijela je prihvatila stalno živjeti u zajednici Benediktinki sv. Marije, slijedeći evanđeoske zavjete obraćanja svoje ćudi u čistoći, siromaštvu i poslušnosti, te živeći Pravilo svetoga oca Benedikta.
Primivši monašku odjeću (škapular) sv. Benedikta, sestrinskim cjelovom cijela je naša zajednica M. Danijeli izrazila dobrodošlicu uz želju da ustraje u svojem pozivu.
 
  Povratak na popis novosti

Povratak na naslovnicu