Naslovnica Monaštvo Skip Navigation Links
Sv. BenediktExpand Sv. Benedikt
Skip Navigation Links
SamostaniExpand Samostani
Naša izdanja Foto galerija Linkovi Kontakt
我以前是那样的,后来才注意到丰胸产品。我先天性发育不太好,因为胸部只有小b杯,所以结婚的时候特别是美女喜欢穿那种瘦小的内衣产后丰胸。时间久了,胸口不大,反而变小了,结婚生下宝宝,喂了一年左右。断奶后,胸部过于收缩粉嫩公主酒酿蛋 ,原本没什么胸部的是a杯而不满。因为胸痛频繁到医院检查,有轻微乳腺增生,医生说我长期穿着内衣也有很大影响丰胸粉嫩公主酒酿蛋,提醒姐妹们注意,不要挤压胸部。
 
  Zadar - Izlet Dječjeg vrtića Golubica u Smilčić i Petrčane
3.6.2015.  

U dogovoru s ravnateljicom vrtića, pozvale smo djecu da nas zajedno s roditeljima i djelatnicima vrtića posjete na samostanskom imanju u Smilčiću. Izlet koji su djeca s oduševljenjem očekivala organiziran je 30. svibnja 2015. Za vrijeme polusatne vožnje kroz nesvakidašnji krajolik djeca su uživala u prilici da iziđu iz grada u prirodu. U Smilčiću, po lijepom proljetnom danu, svi zajedno razgledali su samostanski posjed okružen prirodnim ljepotama, a mogli su degustirati i naše trešnje te uživo promatrati proces izrade domaćeg džema.
Nakon druženja sa sestrama i ugodnog boravka u Smilčiću, vesela se skupina u dobrom raspoloženju uputila dalje u posjet Kraljevskim vinogradima u Petrčanima gdje su vrijeme proveli uživajući u zajedničkom ručku i prekrasnom pogledu te sportskim igrama na toplom proljetnom zraku.

 
  Povratak na popis novosti

Povratak na naslovnicu