Naslovnica Monaštvo Skip Navigation Links
Sv. BenediktExpand Sv. Benedikt
Skip Navigation Links
SamostaniExpand Samostani
Naša izdanja Foto galerija Linkovi Kontakt
我以前是那样的,后来才注意到丰胸产品。我先天性发育不太好,因为胸部只有小b杯,所以结婚的时候特别是美女喜欢穿那种瘦小的内衣产后丰胸。时间久了,胸口不大,反而变小了,结婚生下宝宝,喂了一年左右。断奶后,胸部过于收缩粉嫩公主酒酿蛋 ,原本没什么胸部的是a杯而不满。因为胸痛频繁到医院检查,有轻微乳腺增生,医生说我长期穿着内衣也有很大影响丰胸粉嫩公主酒酿蛋,提醒姐妹们注意,不要挤压胸部。
 
  Zadar - Proslavljena 45. obljetnica povratka koludrica u Samostan sv. Marije
30.9.2015.  

27. i 28. rujna 2015. godine obilježena je 45. obljetnica povratka koludrica u Samostan sv. Marije obnovljen nakon razaranja u 2. svjetskom ratu. Proslava je započela u nedjelju, 27. rujna 2015., misnim slavljem u 8:30 u crkvi sv. Marije, koje je predvodio o. Božo Bugarija.
U ponedjeljak, 28. rujna, održana je svečana Večernja u 19 sati. Proslava je završila prigodnim koncertom Središnjeg gradskog crkvenog zbora kojim je ravnao mons. Pavao Kero uz orguljašku pratnju don Jerka Gregova, nakon kojeg je uslijedilo druženje s vjernicima u klaustru samostana.
Ova proslava bila je prilika da se podsjetimo na dugogodišnji boravak u Sjemeništu Zmajević koje nam je pružilo utočište dok je Samostan sv. Marije bio u ruševinama te mukotrpnog rada na obnovi našeg doma kao i apostolskog blagoslova koji nam je povodom povratka u obnovljeni samostan 1970. godine udijelio papa Pavao VI.

 
  Povratak na popis novosti

Povratak na naslovnicu