Naslovnica Monaštvo Skip Navigation Links
Sv. BenediktExpand Sv. Benedikt
Skip Navigation Links
SamostaniExpand Samostani
Naša izdanja Foto galerija Linkovi Kontakt
我以前是那样的,后来才注意到丰胸产品。我先天性发育不太好,因为胸部只有小b杯,所以结婚的时候特别是美女喜欢穿那种瘦小的内衣产后丰胸。时间久了,胸口不大,反而变小了,结婚生下宝宝,喂了一年左右。断奶后,胸部过于收缩粉嫩公主酒酿蛋 ,原本没什么胸部的是a杯而不满。因为胸痛频繁到医院检查,有轻微乳腺增生,医生说我长期穿着内衣也有很大影响丰胸粉嫩公主酒酿蛋,提醒姐妹们注意,不要挤压胸部。
 
  Zadar - Susret s mladima u Župi sv. Marka Evanđelista u Makarskoj
23.12.2014.  

21. prosinca 2014. godine u Župi sv. Marka u Makarskoj, upriličen je susret koludrica iz našeg Samostana sv. Marije i mladih iz župe. S mladima su se susrele opatica M. Anastazija Čizmin, magistra M. Tarzicija Petričević, M. Benedikta Perinčić i kandidatica Danijela Lužija.
Nakon svete mise koju je predvodio kapelan don Ante Žderić, koludrice su se predstavile i odgovarale na pitanja mladih i ostalih zainteresiranih župljana o načinu života u zajednici benediktinki. Kandidatica Danijela iznijela je svoje iskustvo poziva na monaški život te kako se odlučila na ulazak u Samostan sv. Marije u Zadru.
Svrha ovog susreta bila je približiti mladima iskustvo monaškog života, a to je bila i prigoda za susret koludrica s obitelji kandidatice Danijele koja je rodom iz Makarske i sprema se započeti novicijat u Samostanu sv. Marije.
 
  Povratak na popis novosti

Povratak na naslovnicu