Naslovnica Monaštvo Skip Navigation Links
Sv. BenediktExpand Sv. Benedikt
Skip Navigation Links
SamostaniExpand Samostani
Naša izdanja Foto galerija Linkovi Kontakt
我以前是那样的,后来才注意到丰胸产品。我先天性发育不太好,因为胸部只有小b杯,所以结婚的时候特别是美女喜欢穿那种瘦小的内衣产后丰胸。时间久了,胸口不大,反而变小了,结婚生下宝宝,喂了一年左右。断奶后,胸部过于收缩粉嫩公主酒酿蛋 ,原本没什么胸部的是a杯而不满。因为胸痛频繁到医院检查,有轻微乳腺增生,医生说我长期穿着内衣也有很大影响丰胸粉嫩公主酒酿蛋,提醒姐妹们注意,不要挤压胸部。
 
  Škola službe Gospodnje 2016.
10.10.2016.  

I ove godine u samostanu sestra Kćeri Milosrđa na Ugljanu održana je Škola službe Gospodnje. Obrađivali smo poglavlja iz Pravila svetog Benedikta 23-30 te 43-46 koja govore o pogreškama, načinu izopćenja, davanju zadovoljštine. Iako na prvi pogled stroga, otkrivali smo koliko blagosti, milosrđa i evanđeoske skrbi za braću ova poglavlja sadrže.
Sveti Benedikt odlučan je svojoj nakani da se mane i grijesi iskorijene, brat izliječi i ozdravi, a grijehom narušeno zajedništvo očuva i zacijeli.

Sudjelovalo je dvanaest sestara iz pet naših samostan. Gost predavač bio je naš dugogodišnji znanac i prijatelj opat Richar Yeo iz Engleske, a jedan dio predavanja održala su i ćokovska braća.

Zahvalni smo Gospodinu što nam je i ove godine zajedništvo molitve i rada u lijepom ambijentu i srdačnom gostoprimstvu sestara s Ugljana bilo prigoda da još bolje upoznamo misao našeg svetog oca Benedikta.

Da se u svemu slavi Bog!Slike/Škola 3.JPG
Povećaj  
Slike/Škola 2.JPG
Povećaj  
Slike/Škola 4.JPG
Povećaj  

 
  Povratak na popis novosti

Povratak na naslovnicu