Naslovnica Monaštvo Skip Navigation Links
Sv. BenediktExpand Sv. Benedikt
Skip Navigation Links
SamostaniExpand Samostani
Naša izdanja Foto galerija Linkovi Kontakt
我以前是那样的,后来才注意到丰胸产品。我先天性发育不太好,因为胸部只有小b杯,所以结婚的时候特别是美女喜欢穿那种瘦小的内衣产后丰胸。时间久了,胸口不大,反而变小了,结婚生下宝宝,喂了一年左右。断奶后,胸部过于收缩粉嫩公主酒酿蛋 ,原本没什么胸部的是a杯而不满。因为胸痛频繁到医院检查,有轻微乳腺增生,医生说我长期穿着内衣也有很大影响丰胸粉嫩公主酒酿蛋,提醒姐妹们注意,不要挤压胸部。
 
  NAJAVA - IV. SVJETSKI KONGRES BENEDIKTINSKIH OBLATA
1.2.2017.  

4-10.11. 2017.

JEDAN KORAK NAPRIJED: BENEDIKTINSKA ZAJEDNICA U HODU

„Gospodin očekuje od nas da ćemo na njegove svete poticaje iz dana u dan djelima odgovarati“. (RB Proslov 35)

Što znači biti oblat u 21. stoljeću? Oblikovani Pravilom svetoga Benedikta, kakva je naša odgovornost u našem rascjepkanom svijetu? Kako možemo biti mirotvorci, pokazujući se gostoljubivi naspram rata, terorizma, vjerskog fanatizma i velikih migracijskih tokova? Kako možemo pomoći i podržati naš planet, tako iskorištavan, kako nas nadahnjuje i upućuje da činimo papa Franjo svojom enciklikom „Hvaljen budi“? Kako možemo naći stalnost kad su monaške zajednice na zalazu i naginju prema nestajanju? Kako možemo provoditi život u šutnji, kontemplaciji i jednostavnosti dok smo okruženi kaosom, idolatrijskim zabavama, konzumizmom i digitalnom bukom? Mi, kao oblati, na koji način možemo stvarati i nositi pomoć zajednicama koje nas okružuju: u našim skupinama i susretima, u našim obiteljima, u odnosu na bližnje, na mjestima gdje radimo i u društvima u kojima živimo, kao i u samostanima u kojima smo imali oblaciju?
Četvrti svjetski kongres benediktinskih oblata, koji će se održati u Rimu na jesen 2017., poziva sudionike koji žele preuzeti aktivnu ulogu u sučeljavanju s ovim izazovima, u razmjenjivanju događaja, u radu i volontarijatu, u traženju odgovora. Traže se sudionici koji žele razmijeniti i konkretizirati u vlastitom mjestu podrijetla ono što su naučili na Kongresu, postajući promicatelji buđenja u svojim zajednicama i tako otkrivajući novi hod prema budućnosti.
 
  Povratak na popis novosti

Povratak na naslovnicu