Naslovnica Monaštvo Skip Navigation Links
Sv. BenediktExpand Sv. Benedikt
Skip Navigation Links
SamostaniExpand Samostani
Naša izdanja Foto galerija Linkovi Kontakt
我以前是那样的,后来才注意到丰胸产品。我先天性发育不太好,因为胸部只有小b杯,所以结婚的时候特别是美女喜欢穿那种瘦小的内衣产后丰胸。时间久了,胸口不大,反而变小了,结婚生下宝宝,喂了一年左右。断奶后,胸部过于收缩粉嫩公主酒酿蛋 ,原本没什么胸部的是a杯而不满。因为胸痛频繁到医院检查,有轻微乳腺增生,医生说我长期穿着内衣也有很大影响丰胸粉嫩公主酒酿蛋,提醒姐妹们注意,不要挤压胸部。
 
  Rab - Dani otvorenih vrata 1
11.12.2017.  

Uz stihove pjesme "Kao što košuta žudi" ispjevane prekrasnim glasovima rapskih koludrica benediktinki, započeo je središnji ovogodišnji događaj projekta "Tisućljeće rapskoga benediktinstva" - Dani otvorenih vrata samostana Sv. Andrije Apostola u Rabu.
U ime projektnog tima i samostana benediktinki sv. Andrije Apostola u Rabu, uvažene uzvanike; predsjednika Hrvatskoga vijeća za kulturna dobra prof. Miljenka Domijana, rapskog župnika mons. Mladena Mrakovčića, gradonačelnika Grada Raba Nikolu Grgurića, dogradonačelnika Denisa Deželjina, predsjednika Gradskoga vijeća Grada Raba Željka Perana te sve Rabljanke i Rabljane, njihove goste i prijatelje, okupljene u do kraja ispunjenoj samostanskoj crkvi, pozdravila je moderatorica večeri Milena Marijan Peranić.
Opatica samostana sv. Andrije Apostola, koji je nasljednik gotovo tisućugodišnjeg djelovanja benediktinstva u Rabu, časna majka Marija Marina Škunca, potom je ispunjena zahvalnošću poželjela toplu dobrodošlicu svima koji su se odazvali pozivu da kroz predstojećih nekoliko dana budu dijelom bogate tisućljetne tradicije rapskoga benediktinstva, ali i da se pomnije upoznaju sa svakodnevicom današnjih rapskih koludrica.
"Kroz sva ova stoljeća, koludrice, do kraja 19. stoljeća isključivo Rabljanke, ovdje su dolazile bivajući dijelom tisućljetnoga neprekinutoga života ovoga samostana. Uistinu veliko hvala Bogu koji nas nikada nije prestao dozivati, pa eto i danas ima mladih djevojaka koje se odazivaju i koje nam dolaze."
Zahvalila je časna majka Marina i gradonačelniku Grguriću i Gradu Rabu na prepoznavanju vrijednosti ovoga projekta koji eto ulazi polako u treću godinu trajanja, kao i svojim suradnicima doc. dr. Dušanu Mlacoviću i dr. sc. Saši Potočnjak, te kako je sama kazala, njihovom velikom prijatelja prof. Miljenku Domijanu te nezaobilaznom Mladenu Šćerbu Mišu koji je projektu dao vrijednu umjetničku komponentu.
"Ovdje su kroz tisuću godina dolazile uglavnom rapske kćeri, i želja nam je bila da se kroz ovaj projekt ponajprije vi Rabljani upoznate s dijelom duhovnih i baštinskih značajki samostana u kojem su one molile i radile. Htjele bi da sa sobom odnesete poruku kako naše monaštvo koje je i danas ovako živo i koje se obnavlja, ima neki smisao. Da je to što smo ovdje u samostanu, svojevrsni živi znak da je Bog i danas tu živ, a mi da smo normalne žene koje su samo znale prepoznati glas božji u svome srcu."
Nakon časne majke prisutnima se obratio i gradonačelnik Nikola Grgurić koji se osvrnuo na vremensku neznatnost našeg bivanja na ovom svijetu, u odnosu na tisuću godina kontinuiteta vjere, molitve i rada unutar ovog izuzetno vrijednog samostanskog kompleksa. Izrazio je i nadu da će Grad biti dostojan pratitelj i podupiratelj svega onoga što su je u sklopu projekta "Tisućljeće rapskoga benediktinstva" osmišljeno.
"U iščekivanju novih zanimljivih predavanja i Dana otvorenih vrata, izuzetna mi je čast i zadovoljstvo da sam kao gradonačelnik tu s vama i zahvaljujem na svemu što radite za grad i otok", zaključio je Grgurić.Slike/2 .jpg
Povećaj  
Slike/3 .jpg
Povećaj  
Slike/4 .jpg
Povećaj  
Slike/1.jpg
Povećaj  

 
  Povratak na popis novosti

Povratak na naslovnicu