Naslovnica Monaštvo Skip Navigation Links
Sv. BenediktExpand Sv. Benedikt
Skip Navigation Links
SamostaniExpand Samostani
Naša izdanja Foto galerija Linkovi Kontakt
我以前是那样的,后来才注意到丰胸产品。我先天性发育不太好,因为胸部只有小b杯,所以结婚的时候特别是美女喜欢穿那种瘦小的内衣产后丰胸。时间久了,胸口不大,反而变小了,结婚生下宝宝,喂了一年左右。断奶后,胸部过于收缩粉嫩公主酒酿蛋 ,原本没什么胸部的是a杯而不满。因为胸痛频繁到医院检查,有轻微乳腺增生,医生说我长期穿着内衣也有很大影响丰胸粉嫩公主酒酿蛋,提醒姐妹们注意,不要挤压胸部。
 
  Nova Opatica benediktinki u Krku
10.9.2014.  

Izborni kapitul Opatice benediktinskog samostana u Krku održan je u srijedu, 10. rujna. Kapitulu je predsjedao mjesni biskup mons. Valter Župan. Kao tajnik Kapitula bio je prisutan asistent Federacije samostana benediktinskih koludrica u Hrvatskoj o. Jozo Milanović, OSB.
Nakon zaziva Duha Svetoga, o. Milanović je pročitao 64. poglavlje Pravila sv. o. Benedikta i objašnjenje tog poglavlja. Zatim se pristupilo glasovanju.
Za novu opaticu izabrana je s. Mira Kujundžić (r. 24.02.1961. g.).
Slijedilo je uručivanje znakova: opatičkog križa, pečata, ključa i opatičkog prstena. Zatim su sve redovnice novo izabranoj Opatici izrazile poslušnost.
Poslije kapitula u samostanskoj crkvi, Biskup je slavio sv. Misu uz sudjelovanje svih redovnica.
Preuzeto sa: www.biskupijakrk.hr

Preporučujemo u Vaše molitve našu majku Miru i krčke benediktinke. Zajedno sa Vama molimo da se Gospodin dostoji ispuniti je darovima svoga Duha kako bi sebe poticala i Sestre neprestano navodila da u svemu Boga slave i Crkvi služe. Neka baš ništa ne pretpostavi Kristu, te tako o Njegovu konačnom dolasku sa svojim Sestrama zasluži ući u Kraljevstvo Njegovo.

Uz sestrinske i bratske molitve od srca čestitamo!
Uredništvo Narda
 
  Povratak na popis novosti

Povratak na naslovnicu