Naslovnica Monaštvo Skip Navigation Links
Sv. BenediktExpand Sv. Benedikt
Skip Navigation Links
SamostaniExpand Samostani
Naša izdanja Foto galerija Linkovi Kontakt
我以前是那样的,后来才注意到丰胸产品。我先天性发育不太好,因为胸部只有小b杯,所以结婚的时候特别是美女喜欢穿那种瘦小的内衣产后丰胸。时间久了,胸口不大,反而变小了,结婚生下宝宝,喂了一年左右。断奶后,胸部过于收缩粉嫩公主酒酿蛋 ,原本没什么胸部的是a杯而不满。因为胸痛频繁到医院检查,有轻微乳腺增生,医生说我长期穿着内衣也有很大影响丰胸粉嫩公主酒酿蛋,提醒姐妹们注意,不要挤压胸部。
 FEDERACIJA


Federacija benediktinskih samostana

 

Kongregacija za ustanove posvećenoga života i Družbe apostolskoga života, nakon što je pomno ispitala zamolbu od strane Samostana benediktinskih koludrica u Hrvatskoj, Dekretom od 20. srpnja 1996 podiže i osniva u Hrvatskoj Federaciju benediktinskih koludrica „Sluga Božji Alojzije Stepinac“. Članovi su Federacije svih osam Samostana koji se nalaze u: Cresu, Hvaru, Krku, Pagu, Rabu, Šibeniku, Trogir i Zadru.

Osnivačkim Zborom Federacije te izbornom skupštinom koja je održana je u samostanu Sv. Margarite u Pagu predsjedao je apostolski nuncij u RH mons. Giulio Enaudi. Skupu su uz njega nazočili i nadbiskup splitsko-makarski mons. Ante Jurić, te nadbiskup zadarski mons. Ivan Prenđa.

Za prvu Predsjednicu Federacije izabrana je trogirska opatica m. M. Ivana Šeravić. Kao članice Vijeća federacije izabrane su paška opatica m. M. Bernardica Badurina i šibenska koludrica s. M. Lucija Franin. Za tajnicu Federacije izabrana je trogirska koludrica s. M. Alojzija Dorvak. Vodstvo Federacije bira se na redovitom Zboru Federacije svakih šest godina.

Svrha Federacije je pomagati koludrice da se i međusobnom povezanošću i suradnjom sve dublje zalažu u monaškom životu prema Pravilu sv. Benedikta kako bi se u svemu slavio Bog.